Lagerlokal

Rätt kontor och lager för just dig!

Vikten av att hitta rätt kontor och lagerlokaler

Många företag brottas med problemet att hitta rätt typ av lagerlokal eller kontorslokaler till sin verksamhet, och de flesta företag har helt olika förutsättningar och krav på sina lokaler. En del kanske vill ha en lastkaj som passar för hantering av stora gods medan andra vill ha högt i tak i lagret för att kunna stapla lagervaror på hög. Oavsett vilka krav och förutsättningar man har så är det av största vikt att man tar rätt beslut. Man vill inte stå där efter några månader och inse att man valde fel lokal.

Hur ska man välja rätt?

Innan du börjar kolla runt bland olika lokaler bör du göra en kravlista. Denna lista ska innehålla vilka saker som är viktiga att ha för att verksamheten ska fungera. Lista sedan saker som ni vill ha men inte är nödvändiga för verksamheten. Denna lista kan man sedan ta med sig till mäklaren som ska hjälpa er att hitta lokaler. Detta är till stor hjälp, både för er som företag och för den kommersiella mäklaren. För att göra listan extra bra kan man anlita en konsult som hjälper till med kravlistan, så att man inte missar något.

Se till så att ni kan växa i era nya lokaler samtidigt som de inte är för stora för en kostnadskostym. Detta är en svår avvägning som kräver stor planering bakom.

Vart hittar man lokaler?

Det finns flera duktiga kommersiella mäklare i Sverige som förmedlar lokaler av olika slag. Bjurfors Näringsliv förmedlar bland annat kontorslokaler och lagerlokaler till företag. De har ett brett kontaktnät som de kan använda för att hitta rätt typ av lokal för olika verksamheter.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *