Etanolkaminer – elda med gott samvete

Elda miljövänligt i huset med en etanolkamin

Något som är relativt nytt på marknaden och som blir alltmer vanligt i de svenska hemmen är etanolkaminer. Etanolkaminer är ett miljövänligt alternativ som skapar värme och en mysig stämning i ditt hem under de kalla vintermånaderna. De finns en helt ny marknad för etanolkaminer i Sverige på grund av de höjda elpriserna och bristen på ved.

En etanolkamin drivs av etanol så som det låter på namnet. Etanolen är miljövänlig och energisnål, vilket gör att du kan elda med gott samvete under hela vintern. Dessutom är den relativt billig så kostnaden blir inte allt för hög.

Olika modeller av etanolkaminer

De finns flera återförsäljare av etanolkaminer i Sverige. Vi har hittat en som säljer kaminer från flera olika leverantörer. Denna återförsäljare är Coolest.se och utöver etanolkaminer har de även bubbelpooler, badbaljor, dammsugare och annat kul för hemmet. De säljer etanolkaminer från märkena CACH Fire, Infire och Krakti, som alla är högkvalitativa tillverkare. Deras etanolkaminer är otroligt stilrena och passa in i de flesta rum och i alla hem. De kommer i olika prisklasser dessutom.

Se Etanolkaminer från Kratki

Se Etanolkaminer från CACH Fire

Se Etanolkaminer från Infire

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *