Extra virgin olivolja - så fint

Winkelplein vurmar för: Extra virgin olivolja

Har du någonsin avnjutit olivolja i dess renaste form, då den är extra virgin enligt den korrekta benämningen? Om du inte har det är det banne mig dags för dig att insupa såväl arom, som smak från en flaska av denna upplaga av olivernas guld. Vi på Winkelplein har den här veckan valt att upphöja olivoljans förlovade kraft, enda sedan romarrikets dagar. Häng med här och lär dig något om en av historiens ädlaste konsumtionsvaror.

Här på på Winkelplein lämnar vi inget åt slumpen, allt vi gör är noga kalkylerat, beräknat och avvägt in i minsta detalj. Något annat vore ren idioti om vi ska vara helt ärliga med dig, kära läsare. Livet handlar om val, möjligheter och beslut – så har det alltid varit. Att då basera sitt liv på illa underbyggda val, utan kunskap eller val – det vore idiotiskt. Därför ämnar vi att förse dig med dessa rader om extra virgin olivolja, en fantastisk produkt. Det finns nämligen olika grader av olivolja, där den extra virgina är allra finast och av högst kvalitet.

Varför leva ett liv av sämre kvalitet, när möjligheten till ett bättre finns mitt framför dig? Att leva sitt liv extra virgint, går att jämföra med extravagans, målmedvetenhet och en önskan om att vara lite bättre än alla andra i din omgivning. Sedan när har det varit något negativt? Uppmärksamma mig vänligen på den informationen om det skulle vara okänt för dig.

olivolja ska vara extra virgin

Olivolja – anledningar till att köpa extra virgin

  • Smaken
    – det är stor skillnad på smak och smak, som min morbror Grafenhauer von Scnitzhüter alltid sa till mig. Smakelementet är väldigt påtagligt och bättre bland olivoljans mest ädla edition.
  • Egenskaperna
    – med extra virgin olivolja kan du steka under de mest förunderliga omständigheterna. Jag stod en gång och stekte bananer samtidigt som femton oxar jagade mig. Olivoljan var intakt och gav inte vika en millimeter.
  • Känslan
    – sedan urminnes tider har människan strävat efter att leva ett liv baserat på flärd och känsla, det kan du också göra genom att införskaffa dig något bättre, mer elegant, något extra virgint.

Ifall dessa enligt oss på Winkelplein oslagbara argument inte övertygat dig att införskaffa en flaska av det finaste vi har, vet vi inte riktigt vad mer vi kan göra. Vi på Winkelplein kan konsumenter och vet vad som gäller. Skulle du inte hålla med om vår hållning i diverse frågor, får du för enkelhetens skull inse att du är helt från vettet och inte besitter den kompetens området kräver. Anledningen till att vi har kommit dit vi har kommit är inte för att vi rekommenderar dig att köpa extra virgin olivolja, utan för att vi besitter kompetens endast ett fåtal individer på vårt jordklot har. Tror du mig inte? Återkoppla vänligen med ett frågebatteri, jag väntar – jag väntar.

Annars då? Det är ganska mycket på gång på Winkelplein – världens största handelsplats. Vi har flera intressanta individer på väg in i bolaget, framförallt Cleopatra Afenhauer och Ulfbaage af Christer. Två starka nyckelspelare vi tror kan lyfta oss till höjder mänskligheten aldrig beskådat. Har du några frågor till mig får du jättegärna höra av dig, vi kan mer än extra virgin olivolja. Jag bedyrar innerligt det faktum, då vi i mitt tycke utgör världens mest kompetenta bolag. Då pratar vi om alla kategorier, inte bara om livsmedel – utan om allt.

en flaska extra virgin olivolja du kan köpa

Ska du köpa extra virgin olivolja?

Det var en rak fråga, vilket kräver ett rakt svar. Är du osäker får du givetvis utveckla ditt svar något, men andemeningen i frågan inbegriper huruvida du ämnar att köpa extra virgin olivolja efter att vi beskrivit denna produkt? Återkoppla vänligen brevledes, annars via fax. Vår receptionist Greger Xerxesson bemannar faxen dygnet runt, men var så säker, han får betalt därefter.

Lycka till med allt du tar dig an, och glöm inte att insupa en nypa extra virgin olivolja inom kort.

Tjoho.