”Winkelplein vurmar” för: Det kompletta köket

Välkomna till världens mest omfattande och inom kort såväl dikterande, som dominerande handelsplattform. På Winkelplein struntar vi i konkurrensen och kör vårt eget race. Väl medvetna om vår otroliga talang i jämförelse med bristande konkurrenter. Många har gått före oss och brutit ny mark. I de här relativt återkommande inläggen kommer vi förmedla dessa pionjärer till dig, dödlige konsument. Vi kallar det för ”Winkelplein vurmar”, efter en två dagar lång workshop med en marknadsbyrå.

Winkelplein + HTH Kök = sant

Idag handlar det om HTH Köksforum i Jönköping, ett fantastiskt företag. Faktum är att vår filial i Jönköping har ett helt nytt kök från HTH. Vi kontaktade samtliga aktörer på köksmarknaden och lät dem erbjuda oss bästa möjliga kök. Efter att ha sett vad HTH erbjöd körde vi ut hela bunten med huvudet före. Vår väktare Carlos bokstavligt talat kastade ut dem, rakt ner i snön. Det var en vacker syn.

HTH erbjöd oss att köpa nya köksluckor, köksinredning – allting, tutto balutto. Hela skiten. Allt i ett vackert utförande till och med den forne partiledaren Lars Leijonborg hade uppskattat. ”Lasse” är en trogen kund hos oss på Winkelplein, och vi är honom evigt tacksamma för allt han gjort. Det känns fantastiskt bra.

Det nya köket markerar starten för något större för oss på Winkelplein. Hela vår styrelse tappade andan när vi insåg hur fantastiskt konceptet hos HTH faktiskt. De erbjuder en komplett köksupplevelse från ett och samma varumärke. Vi hade från början bara tänkt bli världsledande inom försäljning av vinkelslipar, men efter att vårt nya kök installerades ändrades allt. Häng med här, för det var en fantastisk upplevelse att vara med om.

En idé att bli varslad för

När vår redigerare Jarmo Lakupiipu kom in på morgonen en kväll i November fick han den eminenta idéen.
– Tänk om vi skulle sälja saker på Internet – utöver vinkelslipar. Hade inte det varit en fantastisk idé, sade han.

Det här var våren 2020 och ni kan med andra ord förstå hur mycket före vår tid vi har. Jarmo har sedan dess gått vidare och jobbar nu på ett svarveri i Lesjöfors. Men hans idé förblir evig i bolaget, trots att vi varslade honom för att stjäla idéen från honom.

Sedan dess har vårt unika koncept präglat allt vi gör. Det står skrivet på väggarna ”onlineshopping” och ”köp saker online”, vi vill aldrig glömma dessa ord. Efter vår lansering har det varit svårt att ha kvar fötterna på jorden. Vi tror att internetshopping är här för att stanna och tror stenhårt på vår idé. Vårt nya kök i Jönköping är pricken över i:et och symboliserar vad vi försöker göra här på bygget.

Är du ute efter en utomkroppslig upplevelse där hela din värld rubbas? Besök gärna vår kökspartner och se själv. Winkelplein vurmar något otroligt för detta bolag. Wow!

Vi hoppas på samma sätt att Winkelplein kommer rubba din världsbild. Som vi brukar säga, no winkel – no play.

Asbjörn Gyllenhöök, VD på Winkelplein.

Min genialitet präglar bolaget

Välkommen in på vår webb eller våra satellitkontor i Jönköping, Haag, Scranton, Kathmandu, Magnitogorsk och Falköping. Alla dessa orter är valda med omsorg och framtagna tillsammans med mediekonsulten Greger von Bredztell. Det kostade oss väldigt mycket belånade pengar att få till denna utredning, men vi ser inte tillbaka. Vi blickar alltid framåt. Det finns faktiskt en anledning till att backspegeln är mindre än framrutan.

Tänk vänligen på det en gång till innan du rundar av för idag, det är ett slående citat. Lika slående som HTH:s kökserbjudanden.

Det här var ett extremt vimsigt inlägg. Ibland är det så jag funkar. Jag sätter mig vid tangentbordet och låter mitt innandöme välla ut över det blanka dokumentet på skärmen. Ibland blir det magi, ibland blir det tragiskt svagt. Det är så livet funkar, vi vet aldrig vad som kommer ur våra fingertryckningar. Det kan leda till såväl succé, som fiasko. Men en sak är säker.

Låt ditt innandöme för evigt flöda, låt det komma. Den dagen du täpper igen, slutar du växa och ditt inre förtvinar illa kvickt.

Med det avslutar jag för den här gången. Winkelplein vurmar för HTH och mitt innandöme flödar.

Allt gott önskar jag eder.

Asbjörn Gyllenhöök, VD och allt-i-allo på Winkelplein.